marți, 19 aprilie 2016

De ce moare toată lumea după scaune de masaj?

Cred că am văzut în ultimul timp o grămadă de locuri în care este pus câte un scaun cu masaj sau chiar două. Scopul? I have no ideea. Imposibil să nu fi mers prin mall-uri și să nu te ”lovești” de un fotoliu cu masaj care te îndeamnă să te relaxezi în văzul tuturor. Cu geaca pe tine, cu plasele de cumpărături în mâini, tremurând din cap până în picioare în ideea de a te simți bine. Unii ar putea cataloga astfel de dispozitiv într-un mod neinspirat ca fiind fotolii cu masaj pentru șefi. Crede-mă, am auzit exact sintagma asta!


În fine, ideea mea este că dacă tot vrei una bucată masaj la spate, în zona lombară, la coloană, la picioare și așa mai departe, mai drăguț ar fi să îți cumperi un fotoliu cu masaj sau măcar un scaun cu masaj. Așa eviți tentația de a te pune în mijlocul drumului pe un scaun pe care au mai stat alți 10.000 de oameni înaintea ta.

Lăsând totuși intriga puțin la o parte, chiar cred că-i drăguț un astfel de scaun sau fotoliu pentru acasă. Eu, de exemplu, care în unele zile mă uită sfinții în fața laptopului, nu mi-ar prinde rău una bucată masaj, doar așa, că să nu înlemnesc acolo. Sau, atunci când m-aș uita la un film, n-ar fi rău să mă afund într-un astfel fotoliu cu popcorn și suc cu tot.


Prețurile pentru astfel de piese de mobilier nu sunt piperate, și o spun în deplinătatea facultăților mintale. Mai neacademic spus, m-am uitat pe internet, iar cu 900 de lei îți iei un scaun cu masaj cum n-a văzut Parisul. Evideent, sunt și mai scumpe, pentru cei care se consideră mai ”șefi”.

Singurul lucru care pe mine m-ar împiedică să-mi cumpăr un astfel de element este locul pe care l-ar ocupa. Locuind într-o garsonieră deja optimizată din punct de vedere al spațiului, un astfel de fotoliu nu prea s-ar mai încadra, așa că mă mulțumesc în continuare cu un scaun de birou normal și fără masaj. Când simt nevoia unui masaj, mă ridic, bag 10 genuflexiuni și niște abdomene și aia e. 

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu