miercuri, 9 decembrie 2015

O afacere cu sau fără fonduri europene?

Să spunem că am o idee absolut genială de afaceri. Am? Poate că da, poate că nu. Să spun doar că o am. Ce să fie oare? O fabrică de ciocolată cu un sortiment nou, nemaiîntâlnit, ce va face furori pe piață. Problema mea este că... nu prea am destui bani să pun pe picioare întreaga afacere. Pot să construiesc fabrica, dar nu îmi mai rămân fonduri pentru angajați, pentru materia primă, pentru publicitate etc. Deși cu toții auzim de acțiunea de accesare fonduri europene, foarte puține persoane reușesc cu adevărat să prindă curaj și să le solicite.

Bineînțeles, o variantă ideală de finanțare a unei afaceri este cu bani proprii. În această situație totul este controlat, nu este nevoie să se trimită acte justificative, aprobări sau alte documente. Însă, de cele mai multe ori, nu toată lumea își permite să finanțeze 100% un business cu bani proprii, fără împrumuturi la bănci sau accesarea de fonduri europene. ChronaX este o firmă de contabilitate ce ajută antreprenorii să își găsească drumul spre succes, datorită experienței și a viziunii realiste și profesioniste. Cele mai multe afaceri începute de tineri în zilele noastre au la bază fondurile europene.


Ce-i drept, nu este tocmai ușor să beneficiezi de fonduri europene, dar nici imposibil nu este. Mai ales pentru tineri, șansele sunt foarte mari, iar bani europeni există pentru afaceri diverse. Există câteva condiții de acces, dar dacă acestea sunt respectate, nimic nu mai stă în calea folosirii banilor europeni, de cele mai multe ori nerambursabili. Lipsa informării poate duce la pierderea șansei de a accesa fonduri europene. Așadar, ce este de făcut?

Există servicii de contabilitate care ajută orice antreprenor, oricât de mic ar fi, să se dezvolte și să ia cele mai bune decizii pentru a avea o afacere prosperă. Există firmă de contabilitate în București, în Craiova, în Cluj, în Timișoara și în orice alt oraș mare al țării. De ce să nu apelăm la ajutor profesionist pentru a ne rezolva toate nelămuririle? 

ChronaX este o firmă de contabilitate ce vă oferă consultanță profesională, pentru a obține finanțare pentru implementarea proiectelor. Un avantaj notabil este că această consultanță este GRATUITĂ, aceasta urmând să fie plătită abia după ce antreprenorul primește finanțarea. Așadar, nu există riscul plății unei firme de consultanță ce nu vă ajută concret, ci este un parteneriat de tipul win-win. 

Spor în afaceri!


Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu