marți, 15 decembrie 2015

Hai să nu mai fugim de doctori!

Azi am fost la un control medical. Nu vreau sa intru în prea multe detalii, dar important este că sunt bine. Un mic tratament și voi fi ca nouă. Ce vreau să subliniez este că am învățat acum că nu trebuie să lăsăm pe ultima sută de metri controlul la doctor. Asta pentru că este atât de ușor să tratezi o afecțiune în fază incipientă decât una cu complicații. Și aici încadrez și afecțiunile dentare, pe care le lăsăm de foarte multe ori uitate. Fie că ne e teamă de dentist, fie că nu prea ne ține buzunarul să cheltuim bani neprevăzuți pentru tratamente dentare, amânăm vizita la cabinetul stomatologic și procedăm tare greșit. De exemplu, început din timp, un tratament pentru paradontoză poate avea cât mai repede rezultate bune. Amânat inutil, apar dureri insuportabile, iar tratamentul va dura mai mai mult. De ce să complicăm lucrurile când putem să ne facem viața mai ușoară?

Și că tot veni vorba de parodontoză, trebuie să mă consider o norocoasă că nu sufăr de această boală. Parodontoza afectează gingia și țesuturile ce susțin dinții, astfel că netratarea acestei afecțiuni poate duce la pierderea dinților. Grav, nu? Ei bine, chiar este. Așa că orice sensibilitate, orice sângerare gingivală sau durere trebuie luată în seamă și discutată cu stomatologul. Eu vă recomand clinica Trident, unde puteți găsi ajutor pentru a avea un zâmbet frumos și sănătos. Găsiți mai multe informații pe site-ul http://clinicatrident.ro/. Orice afecțiune își poate găsi leacul dacă este tratată din timp, cu maximă atenție. 


Există și remedii naturiste pentru parodontoză, ce dau roade foarte bune împreună cu alte metode aplicate de medicii dentiști. Fie că vorbim despre propois, castraveți, uleiuri sau sucul de morcovi, e bine de știut că acestea sunt remedii foarte bune și folosite din vechi timpuri pentru afecțiunile dinților. Accesați link-ul pe care vi l-am pus mai sus pentru a afla mai multe detalii. Astfel că nu trebuie să mai avem nicio scuză pentru a nu avea o dantură impecabilă! Sănătatea noastră trebuie să fie mereu pusă pe primul loc, iar un control de rutină la medicul de familie sau la dentist este mereu binevenit.

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu