vineri, 27 noiembrie 2015

Solutii pentru mamici ocupate

Traim intr-o lume in care rapiditatea descrie orice activitate. Daca descoperim o alternativa mai rapida la un anumit proces, atunci in mod clar sunte dispusi sa o acceptam. Expresia Timpul inseamna bani este mai mult decat un slogan. La fel sta treaba si cand vorbim despre cresterea copiilor. Tocmai de aceea blenderele ce pregatesc mancarea micutilor sunt atat de cumparate: inlesnesc munca mamicii, care de foarte multe ori are un job in paralel cu cresterea copilului.

Pana sa ajungem la etapa de alimentatie divsersificata, copiii nostri au nevoie de toata grija noastra si, daca se poate, de lapte de la mama. Laptele matern este extrem de important in dezvoltarea si imunizarea copilului. Acesta contine nutrienti ce ii asigura copilului un organism puternic, ce se poate feri singur de infectii. Alaptatul asigura o relatie deosebita intre mama si copil, insa, din nefericire, nu toate mamele pot alapta direct. Din cauza unor probleme, fie ele de sanatate sau nu, mama se vede nevoita sa renunte la idee la alaptat direct de la san. Insa daca aceasta doreste sa continue sa ii ofere bebelusului sau lapte matern, o poate face folosind pompe de san Spectra.Spectra Baby este un brand extrem de popular si de utilizat in Statele Unite ale Americii si in Australia. Insa este momentul ca si mamicile din Romania sa beneficieze de pompe de san de o calitate superioara! Acestea se gasesc intr-o gama larga de modele, cu diferite functii si trepte de viteza, tocmai pentru a garanta o extragere a laptelui mai rapida si deloc dureroasa. Daca folosind pompele de san clasice timpul de colectare este lung, cu pompele de san Spectra Baby orice mamica se poate bucura de eficientizarea procesului de extractie a laptelui. Aceasta varianta este ideala pentru mamicile moderne grabite, care vor sa salveze cat de mult timp posibil. 

Modelul 9+ din gama Spectra Baby injumatateste timpul de extragere al laptelui datorita pompei duble. Acest model este igienic, silentios, sigur si usor de transportat. De altfel, pretul este unul accesibil pentru orice mamica. Pompele de san Spectra Baby vin in intampinarea nevoilor mamicilor ocupate, ce doresc sa aiba grija de puiutii lor.Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu