vineri, 20 noiembrie 2015

Deeply Yours

Se spune că iubirea trece prin stomac. Ei bine, dacă este să marcăm un traseu pe care doamna iubire îl parcurge, atunci în mod cert ea trece și pe la... nas. S-au făcut studii de-a lungul timpului despre ce înseamnă să iubești, cum pornește totul și, mai ales, în ce constă chimia dintre două suflete. Astfel, unii spun că există dragoste la prima vedere, alții cred că iubirea se construiește în timp și așa mai departe. Ideea principală este că oricine poate iubi și, cu toate astea, fiecare poate iubi în felul său, iar asta ne face diferiți și atrăgători. Dincolo de sentimente însă stă o înfățișare pe care e cam musai să punem accent dacă vrem să întoarcem priviri într-un sens pozitiv și dacă vrem ca într-adevăr legea atracției să funcționeze așa cum trebuie: parfumul.

Sursa: Pinterest.com

Apropo, legea atracției are în prim plan ideea că dacă îți dorești ceva cu adevărat, tot Universul conspiră la realizarea dorinței tale. Din punctul meu de vedere și totodată din experiența personală, pot spune că este adevărat. Însă ”the real deal” are loc în momentul în care toate planetele se aliniază și ești față în față cu cineva pe care l-ai putea iubi într-o zi. Adică atunci cânt totul depinde fix de cine crezi? De tine! Pentru a simplifica întreg procesul de înțelegere, să numim tot procesul explicat mai sus „magnetism”.

Sigur, dacă am trăi într-o lume a basmului, totul ar fi în regulă, iar mirosul de levănțică ar domina întreaga poveste. Dar, după cum bine știi, nu trăim într-o lume a basmului (NU CREEEED!). Rămâne ca totul să depindă de cei al căror drum s-a intersectat. Într-un joc atât de frumos, precum este cel al iubirii, regulile nu se pot numi reguli, iar pasiunea este punctul acela în care poți fi convins de faptul că ești pe drumul cel bun. 

Se spune că mirosul poate trezi  cele mai puternice amintiri, așa că în tot acest joc numit iubire, ar fi plăcut să existe o ambianță plăcută. Să luăm două exemple, unul ok, altul mai puțin ok:

Exemplul numărul 1 (și totodată cel ok)

El și ea, o bancă într-un parc și un salcâm pentru a completa un peisaj amorezabil. Mâinile lor se țin strâns una pe cealaltă, iar buzele lor se ating într-un mod încât fluturii din stomacul fiecăruia dau să zboare. Câteva șoapte, un sărut pe gât. Parfumul ei... atât de intens și totuși atât de natural și feminin. El era proaspăt bărbierit, iar un suav parfum Enrique Iglesias îl transformase (cel puțin în mintea lui) într-un latino lover carismatic. Notele de măr, bergamotă, piper negru, pepene, vanilie și ambră o încântau și pe ea, care îi căuta mereu îmbrățișarea.

Atingerile pline de tandrețe trezesc feromonii care parcă abia așteptau să picteze tabloul celor doi într-o imagine pe care niciunul din ei nu o va uita vreodată. Concluzia exemplului ok este că parfumul pe care îl porți pe gât poate trezi amintiri plăcute peste ani și ani, iar, în definitiv, amintirile sunt cele mai de preț lucruri.

Sursa: Pinterest.com

Exemplul numărul doi (sau cel mai puțin ok)

Ca să nu stricăm povestea idilică a celor doi, luăm alți doi și îi punem pe o bancă în același parc, dar sub un alt salcâm. Pupici cu sclipici, câte o șoaptă, câte două, dar de menționat faptul că latino lover-ul din acest exemplu doar ce venise de la sală, direct la întâlnire. Așa că printre șoapte și pupici, grija că iubirea lui miroase mai puțin a levănțică, să zicem, copleșește întâlnirea. Nici măcar un strop de parfum nu reușise să picure și chiar de ar fi făcut-o, combinația nu ar fi fost dintre cele mai plăcute. Desigur, fata era dichisită și feminină, accesorizată cu parfum Deeply Yours. Notele parfumului (piersică, trandafir, frezie, grapefruit, mandarină, măr verde, vanilie și mosc) îl cucereau pe el. Însă, din cauza lui, feromonii se încăpățânau să nu picteze acest tablou în sufletul fiecăruia și să existe reciprocitate. Cu toate astea, peste ani și ani, după fiecare ședință la sala de forță, latino lover-ul își va aminti cât de tare a dat-o în salcâm cu fata ce-i putea fi chiar soție într-o zi. Concluzia este cam aceeași, doar cu mențiunea că orice detaliu contează și poate face diferența. 

Parfumul este o armă extrem de puternică în jocul seducției. Ne atașăm de parfumul celui pe care-l iubim și adorăm să-i purtăm tricoul. Unul dintre cele mai de preț simțuri, mirosul, ne face să ne îndrăgostim și ne amintește de momentele minunate petrecute alături de persoana iubită.

Acest articol participă la competiția SuperBlog 2015

Related Articles

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu