marți, 18 noiembrie 2014

Să ciocnim pentru un nou început!

Dragă cititorule,

Se poate să fii o persoană statornică şi totuşi să adori începuturile? Probabil că da, pentru că eu exact aşa mă simt acum. Îmi place cum mă simt şi ador aceste clipe de entuziasm pe care le trăiesc. Vreau de mult să lansez acest blog şi iată că abia acum se întâmplă acest lucru. 

Aşadar, am început să scriu aici. De ce aici? Pentru că dincolo nu îmi găseam mereu locul. Pentru că mă simţeam dezamăgită de conţinutul publicat. Pentru că îmi promisesem mie că voi fi o bloggeriţă dedicată frumuseţii şi am cam dat-o în bară în ultima vreme... Era nevoie de o despărţire. Blog Culore trebuie să rămână un blog de beauty în mare parte, iar acesta trebuie să devină, cu paşi mici, blogul meu de suflet, personal, în care să se regăsească o fărâmă din viaţa mea şi pasiunea mea pentru viaţă. Îmi place munca mea şi iubesc tot ce am construit pe blog timp de mai bine de un an. Am creat o comunitate frumoasă care simt că preferă mai mult partea de beauty de pe blog, pentru că în fond datorită diverselor postări despre frumuseţe au început să citească articolele. Nu vreau să te pierd, cititor drag.

Acest blog va fi colţul meu liniştit, lipsit de cosmetice şi alte produse care ne fac să credem că suntem mai frumoase. Aici voi scrie orice şi oricând, fără a-mi fi teamă că cititorii mei obişnuiţi cu un anumit tip de postări vor fi dezamăgiţi. Aici vreau sa fiu eu.

Plouă afară, nu aş fi aflat dacă nu îmi spunea Andrei. E fereastra închisă, iar în căşti îmi cântă la ureche Damien Rice albumul My Favourite Faded Fantasy. Sună destul de bine.

Aşadar, să ciocnim pentru un nou început!

Related Articles

13 comentarii:

 1. ciocnim cu oua rosii sau cu pahare de vin rosu? La multi ani de pe acum noului blog si proprietăresei :D !

  RăspundețiȘtergere
 2. Un nou inceput se cere cand nu ne mai regasim intr-o anumita situatie. Sincer si eu cred ca obosesc cititorii cu participarile mele la diferite concursuri, incerc sa gasesc o solutie. Pupici!Succes!

  RăspundețiȘtergere
 3. astept cu nerabdare sa vad despre ce vei scrie :). Bafta!

  RăspundețiȘtergere
 4. Voi urmari cu drag si acest blog! Succes!

  RăspundețiȘtergere
 5. Succes in noua ta aventura! Iti voi citi si acest blog cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 6. Sa inteleg ca aici va fi mai natural, fara cosmetice :) Spor!

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari! Asteptam articolele cu suflet! :)

  RăspundețiȘtergere
 8. sunt foarte curioasa de articole si stiu ca va iesi ceva frumos!

  RăspundețiȘtergere
 9. Cheers! :D
  Un inceput frumos si pe sufletul tau!
  Pupici

  RăspundețiȘtergere
 10. Mult succes cu noul blog <3 abea astept postarile :*

  RăspundețiȘtergere
 11. Noroc, inspirație, bucurie și cititori mulți!

  RăspundețiȘtergere
 12. Mult succes cu noul blog :*
  M-am gandit si eu sa imi mai fac un blog pe care sa scriu chestii care nu tin de produse cosmetice, ca nu imi place sa amestec lucrurile.
  Ma mai gandesc :D

  RăspundețiȘtergere