joi, 20 noiembrie 2014

Atenţie la ofertele de Black Friday!

Mâine, adică începând cu miezul acestei nopţii, se va lansa isteria obşnuită în fiecare an de Black Friday. Momentan mă interesează doar un blender Philips care costă la preţ întreg acum aproape 150 de lei şi un DVD Samsung cam la acelaşi preţ. Aşadar, doar dacă văd o ofertă extraordinară la aceste două produse voi scoate bani din buzunar.

Totuşi, ţin să vă anunţ, deşi probabil v-aţi dat seama, că nu toate ofertele sunt reale. Vin cu un caz concret observat zilele acestea. Regret că nu am făcut un print screen aseară, când preţul acestui televizor era 1.999 lei, adică 20 de milioane de lei vechi. Azi, adică fix înainte de seara buclucaşă, preţul a crescut la 2.099 lei, adică 21 de milioane. Aşadar, un milion a fost adăugat de nicăieri, tocmai ca să pară reducere mai spectaculoasă. Asta nu este însă tot. Citind, comentariile, observăm că acum o lună un cumpărător afirma faptul că acest televizor Samsung este unul de calitate şi că îşi merită cei 1.100 de lei. Asta fiind acum o lună. Tot acum o lună, probabil la câteva zile mai târziu de la postarea comentariului cumpărătorului, un alt client este nedumerit de preţul spus şi constată că în acel moment preţul era de 1.300 de lei.Aşadar, ce trebuie să înţelegem? Că acum o lună acest televizor costa 11 milioane, urmând ca în câteva zile să crească la 13 milioane. Ieri costa 20 de milioane, iar azi 21. Sunt curioasă cât va fi la reducere şi oare ce "ofertă" va exista. Chiar dacă produsul nu apare ca fiind în stoc, am însă senzaţia că mai sunt şi alte site-uri ca fac fix la fel.

Voi ce aveţi pe listă pentru Black Friday?

Related Articles

5 comentarii:

 1. Bai sa stii ca eu am cam comandat o groaza azi! :))
  Am luat un aparat foto Nikon la 198 de lei cu card de 4 giga, husa, USB, acumulatori de rezerva si nu mai stiu ce, un cuptor cu microunde Samsung la 220 de lei, o masina de tuns Remington la 45 de lei, si un tv Samsung cu diagonala de 80 de centimetri la 1000 de lei.
  M-am uitat de o saptamana la preturi si la produsele astea, chiar le-au scazut. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pai daca le-au scazut fata de acum o saptamana paote ca oferta nu e ok. In mod normal trebuie sa verifici preturile mai mult timp, o luna, doua, trei, pentru a te feri de cresterile anteriaore tocmai ca sa aiba de unde sa scada apoi.
   Bafta la cumparat! :D

   Ștergere
 2. Răspunsuri
  1. Multumesc! De dimineata a fost 13, iar acum scrie:

   Acest produs nu mai face parte din oferta eMAG :D

   Ștergere
 3. De aia sunt azi cuminte! Nu cumpar nimic :) Pup!
  www.bysunshine.com

  RăspundețiȘtergere